Moderne kunststof toonbanken

Een kunststof toonbank zie je vaak in winkels en bij bedrijven. Het is een slimme keuze, want kunststof is slagvast en kan tegen een stootje. Powerfull Kunststoffen kan u een moderne kunststof toonbank in elke gewenste vorm en elk gewenst formaat leveren.

Met behulp van moderne technieken kunnen we kunststof vacuümvormen. Het grootste voordeel hiervan is dat het een vrij goedkope manier van produceren is. Dat merkt u wel aan de prijs, niet aan de kwaliteit!

Hoe gaat kunststof vacuümvormen in zijn werk?

Bij het kunststof vacuümvormen wordt gewerkt met een vacuümvormmachine. De kunststof plaat wordt verhit, op het juiste moment op of in de mal gelegd, waarna alle lucht direct weggezogen wordt. Na afkoeling wordt er weer lucht ingeblazen, waardoor het product loskomt en de gewenste vorm klaar is. Zo kunnen wij bijvoorbeeld toonbanken maken, precies volgens uw wensen!

kunststof toonbank vaccuumvorm

Vraag ons om advies!

Uiteraard leggen we u graag meer uit over de techniek van kunststof vacuümvormen. Ook voor prijzen van het vervaardigen van onder andere toonbanken, uw folderstandaard of reclamebord kunt u vrijblijvend contact opnemen.