Transport

Wij accepteren de verantwoordelijkheid tijdens het transport van onze lokatie naar u toe. De verantwoordelijkheid word overgedragen op het moment dat u het product in ontvangst neemt. Zendingen naar ons toe zijn op verantwoordelijkheid van de verzender totdat wij het hebben ontvangen.

Afhalen

Wanneer u een bestelling plaats via onze website krijgt u de mogelijkheid aangeboden om uw bestelling af te halen bij ons. Wanneer u uw bestelling wilt afhalen dient u te allen tijden uw bevestiging (die u van ons via e-mail ontvangt) te kunnen tonen. Op uw bevestiging staat de datum dat de goederen voor u klaar staan. Uw bestelling wordt in behandeling genomen nadat wij uw betaling hebben ontvangen.

Verzend & administratiekosten

De verzend kosten betreffende het door u bestelde product staat vermelde op uw bevestiging.

Retourneren

Indien producten afwijken van uw bestelling/bevestiging kunt u reclameren dit dient u binnen 3 werkdagen na ontvangst via E-mail aan ons te vermelden zodat wij u een passende oplossing kunnen bieden. Producten die geheel volgens uw bestelling zijn uitgeleverd en door u in ontvangst zijn genomen kunnen niet worden geretourneerd.